Add Your Heading Text Here

Despre Endoro-Online

 Endoro-Online este o platformă educațională informativă dedicată exclusiv sănătății femeii. Momentan este un proiect non for profit și a fost creat pentru a acoperi lipsa de informații despre endometrioză și adenomioză din România. Informațiile medicale prezentate aici provin din diferite surse medicale și din surse proprii ale domnului doctor Gabriel Mitroi, chirurg endometrioză, majoritatea fiind însoțite de studii medicale. În spatele acestui proiect, momentan se află o pacientă și un chirurg în endometrioză. Platforma educațională, Endoro-Online se adresează pacientelor cu endometrioză si adenomioza din România cât și persoanelor care activează în domeniul medical, și bineînțeles, publicului în general. Când vorbim despre endometrioză și adenomioză în România, deși s-au făcut progrese în ultimii ani, există încă o lipsa de informații. În afara de informații despre cele trei afecțiuni medicale care fac scopul acestui site, în secțiunea blog vor fi abordate diferite subiecte despre sănătate, viața de familie, un stil de viață sănătos menite să ajute pacientele cu endometrioză și adenomioză și, nu numai.

Absolvent cu onoruri al Universității de Medicină și Farmacie, Carol Davila din București, în 2003, Dr Gabriel Mitroi este unul dintre cei mai experimentați chirurgi în endometrioză din România. Din dorința de a veni în sprijinul pacientelor cu endometrioză, a pus bazele unui centru de diagnostic și tratament al endometriozei, care are în componența sa medici cu supraspecializari obținute în țări precum Franța și Anglia. 

Cu o activitate profesională impresionată în chirurgia ginecologică minim invazivă, Dr Mitroi este unul dintre specialiștii în endometrioză care contribuie la conștientizarea acestei afecțiuni în rândul publicului în general, și bineînțeles, la informarea pacientelor. Recomandat pe plan național și internațional pentru rezultatele sale în chirurgia endometriozei, Dr Mitroi efectuează, de asemenea, și intervenții chirurgicale pentru adenomioza difuză (rezecție de nerv presacrat), adenomioza focală, fibrom uterin dar și pentru afecțiuni onco-ginecologice. 

Dr Mitroi este și autorul ghidului Endometrioza de la A la Z, un ghid gratuit disponibil în trei limbi care poate fi găsit pe facebook și google play, și care a fost citit în peste 80 de țări.

Camelia Serban

Pacienta

Aici ar fi trebuit să fie o descriere care să conțină cuvinte precum specialist, experiență, etc. Adevărul e că nu sunt nici specialist și nici experiență nu am. Nu am studii medicale și nu sunt pasionată de medicină. În schimb am experiență personală cu afecțiunile ginecologice, am și o intervenție chirurgicală la activ. 

Locuiesc în Londra din 2009 și sunt plecată din țară din 2007. Viața în străinătate m-a învățat multe lucruri bune, dar și rele. Mi-a dat însă și ceva șanse și am putut astfel să-mi dezvolt anumite abilități.  Lucrez cu publicul din 2007 și am lucrat până acum în domeniul hotelier, corporatist, medical, legal, non-guvernamental și actualmente educațional. Pot, așadar, să înțeleg comportamentul oamenilor și nevoile lor destul de bine.

Dacă ar fi să aleg ceva ce știu să fac aș spune că știu să comunic. Știu să ascult și să redau informația în diferite forme în funcție de audiență. Mai am și alte abilități intelectuale dar nu au legătură cu medicina. Cunosc 4 limbi străine și dacă fac un efort pot să și comunic în toate, însă fluent știu doar engleză și greacă. Internetul este unul dintre prietenii mei cei mai buni și datorită lui am putut crea acest site, deși nu sunt programator și nu am mai făcut site-uri până acum.

Contact

Endoro-Online 

E-mail:endoroonline@gmail.com

Dr Gabriel Mitroi

E-mail:dr.gabrielmitroi@gmail.com